A Balladeer

Sittard Bezoek website

A Balladeer

A Balladeer Poppodium VoltSittard 0464007353 Naar de website
Na een succesvolle najaarstour komt a balladeer in maart 2019 weer terug naar de clubs. Singer-songwriter Marinus de Goederen wisselt z’n luisterliedjes af met de nodige anekdotes en uiteraard worden klassiekers als ‘Swim With Sam’ en ‘Robin II’ niet vergeten. In het verleden won a balladeer de Publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland en een Zilveren Harp.

Het tweede album Where Are You, Bambi Woods? leverde een Edison nominatie op en debuutsingle Swim With Sam staat al tien jaar in de Top 2000. Begin 2017 bracht Marinus de Goederen de single Mob Wife uit, een duet met Sarah Bettens van K’s Choice. Zijn anti-kerstalbum December verscheen later dat jaar en werd met crowdfunding gefinancierd. Door zijn trouwe fanbase had a balladeer het gewenste bedrag binnen drie dagen bij elkaar.

Voorverkoop: € 10,-, kassa: € 11,50.

maart 29
Poppodium Volt, Sittard