Zoeëmerflestival Sterkste Man

Schinveld

Zoeëmerflestival Sterkste Man

Zoeëmerflestival Sterkste Man BleekplaatsSchinveld
Het tweedaagse zomerfeest, gepland op 30 juni en 1 juli, zal op zaterdag vooral in het teken staan van de finale van de sterkste man van Nederland. Er wordt een heuse arena gebouwd op de Bleekplaats met tribunes rondom, die plaats moeten bieden aan circa 1000 man publiek.

Op zondag 1 juli zal, naast de traditionele flessen postrace in de Rode Beek, vooral in het teken staan van de wedstrijden Sterkste School en Sterkste Vereniging van Beekdaelen. Niemand minder dan regerend kampioen Alex Moonen zal de organisatie hiervan mede voor rekening nemen.

Op beide dagen zijn er nostalgische kermisattracties te bewonderen en wordt er gezorgd voor eten, drinken en muziek. Op zondag 1 juli is er ook nog een straatmarkt met ongeveer 70 kramen. Een evenement dat je niet mag en wilt missen.

Data 30-6-2018 t/m 1-7-2018
Bleekplaats, Schinveld