Voorjaarsconcert 'Lentekriebels' door Gemengd Koor Crescendo Doenrade

Doenrade Bezoek website

Voorjaarsconcert 'Lentekriebels' door Gemengd Koor Crescendo Doenrade

Voorjaarsconcert 'Lentekriebels' door Gemengd Koor Crescendo Doenrade Kasteel Doenrade, Limpensweg 20Doenrade 0623932132 Naar de website
De schaatsen kunnen weer in het vet, de tuin begint te lokken. Lentekriebels. Heeft u ze ook al? Gemengd Koor Crescendo in ieder geval wel. Op zondag 22 april verzorgt het koor daarom het concert 'Lentekriebels'. Een opmaat naar de langere en hopelijk warmere dagen. Kasteel Doenrade zal voor de sfeervolle ambiance zorgen, de zangers en zangeressen voor klank en vermaak.

Het koor zal enkele werken uitvoeren van het succesvolle korenfestival in oktober 2017, maar ook zullen de nieuwste liederen de revue passeren. Het concert begint om 14:30 uur op kasteel. De organisatie hoopt ook u om op zondag 22 april te mogen ontvangen.

Entree: € 5,-.

april 22