Tentoonstelling 'Paradisum' tijdens de Romeinenweek

Valkenburg Bezoek website

Tentoonstelling 'Paradisum' tijdens de Romeinenweek

Tentoonstelling 'Paradisum' tijdens de Romeinenweek Museum Romeinse Katakomben, Plenkertstraat 55Valkenburg 0436012554 Naar de website
Tijdens de jaarlijkse Romeinenweek neemt Museum Romeinse Katakomben de bezoekers mee op een bijzondere reis: Paradisum! Bezoekers starten met een mystieke ondergrondse tocht langs kleurrijke fresco’s van Romeinse tuinen, bloemen en planten. Aan de hand van talrijke verhalen uit het dagelijkse leven worden de rituelen in en rond de natuur van het oude Rome onthuld. Bezoekers combineren dit smaakmakende avontuur met een bijzondere lunch, geïnspireerd op Romeinse geuren, kleuren en smaken. Kortom: Een culinaire reis door de tijd!

Museum Romeinse Katakomben biedt dit culinaire arrangement tijdens de Romeinenweek van woensdag t/m zondag aan. De ondergrondse tocht langs de Romeinse tuinen begint om 15.00 uur en duurt ongeveer één uur. Reserveren is niet nodig. Dit arrangement is flexibel in te vullen: bezoekers beslissen zelf of ze vóór of ná de ondergrondse wandeling van de lunch willen genieten. De Romeinse Lunch vindt plaats bij het buurrestaurant: Gasterij Koningswinkelhof.

Overzicht

Prijs

Raadpleeg de website voor meer informatie en prijzen (klik op ‘actueel programma’ of ‘bezoekersinfo’).

Data 28-4-2018 t/m 6-5-2018
Contact
Museum Romeinse Katakomben, Plenkertstraat 55, Valkenburg
0436012554

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website