Nordic en Walking 3Landen 3Daagse

Heijenrath Bezoek website

Nordic en Walking 3Landen 3Daagse

Nordic en Walking 3Landen 3Daagse Brasserie de SmockelaerHeijenrath 0433065423 Naar de website
Genieten van de 'dutch mountains', met brasserie de Smockelaer als uitvalsbasis. Grensoverschrijdende routes waarbij een enkele deelnemer misschien zijn eigen grenzen moet verleggen. In drie dagen tijd in drie landen stappen. Speciaal uitgestippelde routes, meer dan 85% off road, circa 14 kilometer lang. Lopen in kleine groepen onder begeleiding van ervaren gidsen.

Genieten van een lappendeken van weilanden, velden en bos. Even pauzeren in een gezellig wandelcafé. Fysieke inspanningen in balans brengen met bourgondische ontspanning. Genieten met een zachte 'G' dus. Een beloning voor elke deelnemer die op hun beurt weer het Diabetesfonds belonen. Dit jaar voor de 11e keer in successie. Stap mee op 25, 26 en 27 mei. Vergeet het paspoort niet!

Overzicht

Prijs

Deelname: € 40,- per persoon bij deelname drie dagen inclusief consumpties, één keer soep, gratis gidsservice en één keer transfer met bus naar een dropplek.

Data 25-5-2018 t/m 27-5-2018
Contact
Brasserie de Smockelaer, Heijenrath
0433065423

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website