MeifeStein

Stein Bezoek website

MeifeStein

MeifeStein Oud Stein en centrumStein Naar de website
Een lang voorjaarsweekend vol activiteiten en plezier. Zoals ieder jaar organiseert de gemeente Stein de kermis. De Ondernemersvereniging Stein verzorgt weer de traditionele Meimarkt in Oud Stein en de winkeliers in het centrum in Stein zorgen voor optimaal shopgenot. Kom deze dagen (Kermis: 5 t/m 8 mei/Meimarkt: 6 mei/Koopzondag: 6 mei)naar het bruisende Stein en geniet mee.

MeifeStein, beleef de kermis! Vier dagen voor elk wat wils.
Van 5 t/m 8 mei strijkt de kermis neer in het centrum van Stein en wordt het centrum tot een plek vol plezier, voor jong én oud omgetoverd. Attracties die voor vertier zullen zorgen zijn:

Lucky Duck/Babysport/Notenpopcorn/Pucher/Convoy Ride/Lijntrek/Kop van Jut/Grijpkranen/Valley of Dance/Laguna (moderne familierupsbaan)/Polyp/Nougat- en suikerwerken/Noten- en popcorn en Viskraam.De kermis wordt op zaterdag 5 mei om 12.00 uur door de wethouder samen met de klanken van Société St. Martin Fanfare de Stein geopend.

Kinderkorting op de kermis in Stein.
Zaterdag en Maandag korting voor de kids. Maar liefst 1.100 kinderen krijgen een flyer met drie kortingsbonnen. Deze zijn geldig op maandag en op zaterdag. Ze kunnen dus met korting van alle attracties genieten maar ze kunnen de korting ook als ze een zak snoep of noten willen kopen, gebruiken. Zaterdag tussen 13.00 en 15.00 uur en zondag tussen 13.00 en 17.00 uur zijn de Bijzondere Ballon Clowns in Stein te vinden, die ballonnen én de kortingsbonnen uitdelen.

De Minions komen ook naar de kermis!
Op de foto met de 'Minions'. Op dinsdag 8 mei verzorgen niemand minder dan de Minions de afsluiting tussen 17.30 en 19.00 uur. De minions willen graag met de kids op de foto. Jij komt toch ook?

MeifeStein,...is ook Meimarkt in Oud Stein! Heerlijk snuffelen tussen de kramen!
De Meimarkt in Oud Stein was traditioneel op de vrijdag na Hemelvaart. Vanaf dit jaar is er gekozen voor de eerste zondag in Mei. Samen met de kermis en de koopzondag van het winkelcentrum krijgt de Meimarkt een nieuw elan.
 
Veel live muziek tijdens Meimarkt in Oud Stein. Dixieland, Samba en fanfare!
Behalve snuffelen tussen de kramen, en lekker smikkelen aan de diverse eettenten is er ook veel live muziek. Want zeg nou zelf, een feest is pas een feest als er leuke muziek is. Zo trekt o.a. fanfare St. Martinus, Red Bean Brass Band en Kapel 'Te laat begoosj' over de markt en de kermis en door het winkelcentrum.

Oldtimers uit het DDR-museum Een Wardburg of een Trabant...
 Tijdens de Meimarkt kun je een mooie collectie Oldtimers bewonderen uit de collectie van Jack Bervoets uit Stein.

MeifeStein, is ook een Moederdag kadootje kopen! Inpak service in het Winkelcentrum!
Tijdens het MeifeStein is het koopzondag in het winkelcentrum. Dat is een mooie gelegenheid om het Moederdag kadootje te kopen. Als extra service hebben de ondernemers van het winkelcentrum een gezamelijke inpak service in het winkelcentrum ingericht. Zo krijgt ieder kado net dat beetje extra.

Lekker shoppen tijdens de kermis in Stein! Koopzondag in het Winkelcentrum!
Tijdens het MeifeStein is het koopzondag in het winkelcentrum. Bij diverse winkeliers van het centrum zijn er ook leuke actie ter gelegenheid van het MeifeStein. Winkel op het gemak en geniet van het gevarieerde aanbod in het winkelcentrum. Voor een drankje en een hapje kunnen bezoekers bij de terrassen terecht. Gezelligheid gegarandeerd.

Nostalgie 'Uit grootmoeders tijd'. Mobiele museum met curiosa...
Wanneer je hier een kijkje gaat nemen zul voortdurend hoor "...verdorie, kijk hier, dat had mijn oma ook..." of "...kijk hier, dit kan ik mij nog herinneren van vroeger thuis..." Kortom het wordt 'Het feest der herkenning' als je een bezoek brengt aan deze stand.

Overzicht

Data 5-5-2018 t/m 8-5-2018
Contact
Oud Stein en centrum, Stein

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website