Koningsdag Kerkrade

Kerkrade

Koningsdag Kerkrade

Koningsdag Kerkrade Diverse locatiesKerkrade
Tijdens de viering van Koningsdag zal Kerkrade weer oranje kleuren. In heel Kerkrade worden tal van evenementen georganiseerd ter ere van de Koning. Zo wordt Koningsdag afgetrapt met een oecumenische dienst in de Sint-Lambertuskerk om 9.45 uur. In het centrum van Kerkrade vindt van 11.00-17.00 uur op de Markt een kindervrijmarkt plaats.

In Kerkrade-West vindt er een muzikale rondgang door de wijk door Fanfare St. Barbara Heilust om 11.00 uur plaats. Daarna vinden er van 13.00-16.30 uur allerlei activiteiten op de schuttersweide in de Industriestraat plaats. In Eygelshoven vindt er om 10.30 uur een mis in het oude kerkje plaats en om 11.30 uur vertrekt een ballonnenoptocht vanaf scoutinggebouw ‘t Kompas.

In de middag vinden er van 14.00-17.00 uur rondom het scoutinggebouw koningsspelen (o.a. stormbaan, luchtkussens, een klimmuur en schminken) en een uitmarkt plaats.

april 27
Diverse locaties, Kerkrade