Jubileumconcert Koninklijk Walram's Genootschap Valkenburg

Valkenburg Bezoek website

Jubileumconcert Koninklijk Walram's Genootschap Valkenburg

Jubileumconcert Koninklijk Walram's Genootschap Valkenburg Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51AValkenburg 0436015044 Naar de website
Het Koninklijk Walram’s Genootschap heeft de eerbiedwaardige leeftijd van 155 jaar bereikt. Reden voor een feestje. Daarom geven het harmonieorkest en het mannenkoor een feestelijk jubileumconcert in het openluchttheater met een sprankelend en afwisselend programma onder leiding van Jos Paffen en Leo van Weersch.

Maar dat doen ze niet alleen. Voor deze speciale gelegenheid heeft het genootschap een drietal gast solisten uitgenodigd: sopraan Fenna Ograjensek, bas-bariton Ber Schellings en accordeonist (bij André Rieu) Leon van Wijk. Bovendien is de Coriovallum Pipe Band van de partij. Aanvang: 15:30 uur.

Entree: € 10,-, € 12,50 kassa.

mei 27
Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51A, Valkenburg