Grote rommelmarkt

Puth

Grote rommelmarkt

Grote rommelmarkt Bovenste PuthPuth 0640719935
Op 27 mei aanstaande organiseert de buurtvereniging deze twee jaarlijkse rommelmarkt. Er zijn meer dan honderd standplaatsen. Er zijn nog een paar kramen beschikbaar. Prijs: € 20,- inclusief dekzeil. Er wordt ook voldoende voor de innerlijke mens gezorgd. Er is een ijskar en frietkraam aanwezig, uiteraard is er koffie en vlaai en een lekker pils of frisdrank verkrijgbaar.

's Middags zorgt de Puther Senioren Kapel voor de muzikale omlijsting. Kortom: kom allemaal naar Puth en maak er een gezellige dag van. Parkeren voor bezoekers: Dit jaar NIET in de weide in de Vogelzang. Er zijn andere parkeergelegenheden in het dorp beschikbaar, deze worden met borden aangegeven.

Entree: € 1,- (dit om de vereniging te ondersteunen). Consumptiebonnen zijn voor € 1,20 verkrijgbaar.

mei 27
Bovenste Puth, Puth