Groepswandeling in het Gerendal met een bezoek aan de orchideeëntuin

Schin op Geul Bezoek website

Groepswandeling in het Gerendal met een bezoek aan de orchideeëntuin

Groepswandeling in het Gerendal met een bezoek aan de orchideeëntuin Camping Vinkenhof, Engwegen 2aSchin op Geul 0624454835 Naar de website
Op zondag 27 mei zullen de deelnemers in het Gerendal wandelen. Vorig jaar niet, maar dit jaar gaan de deelnemers weer eens in dit prachtige dal met een pauze in de orchideeëntuin wandelen. Het is een wandeling door velden met prachtige vergezichten en bos. Deelnemers duiken het Gerendal in, klimmen er weer uit om even later nog eens in het dal af te dalen en de orchideeëntuin te bezoeken waar tegelijkertijd gepauzeerd zal worden.

Tijdens de wandeling zullen vooral de schitterende vergezichten de deelnemers opvallen. Het is een zeer heuvelachtige wandeling waarbij uitgebreid de tijd genomen zal worden om deze heuvels te beklimmen. Gaat het wat langzamer; geen probleem, het is geen wedstrijd. Start: 09:30 uur. Lengte: circa 13,5 kilometer. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Overzicht

Prijs

Deelname: € 2,- per persoon. Deelnemers wordt verzocht om de bijdrage vóór de start van de wandeling te voldoen (s.v.p. gepast betalen).

Data
2018
mei 27
Contact
Camping Vinkenhof, Engwegen 2a, Schin op Geul
0624454835

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website