Expositie Passione Italiana - L'arte del'Espresso

Kerkrade Bezoek website

Expositie Passione Italiana - L'arte del'Espresso

Expositie Passione Italiana - L'arte del'Espresso Cube design museumKerkrade 0455676010 Naar de website
De iconische espressomachine ‘La Cornuta’ van de beroemde Italiaanse architect Giò Ponti (ter waarde van een kwart miljoen euro) vormt het glanzende hoogtepunt. Bewonder de indrukwekkende, antieke én wifi gestuurde espressomachines en design serviezen. Modellen van merken als Victoria Arduino, Bialetti en Faema laten de harten van de gepassioneerde (thuis)barista sneller kloppen.

'Het maakt niet uit dat sommige percolators meer op een paleis lijken dan op een percolator', aldus Alberto Alessi, de Italiaanse ontwerper die design in ieders keuken bracht. Hij slaat een brug van Italiaanse architectuur naar design in alledaagse voorwerpen. De veranderende vorm en functie in espressomachines en serviezen weerspiegelen het veranderende tijdsbeeld.

De expositie neemt bezoekers mee van de allereerste espresso’s waarin de smaak van verbrande koffiebonen werd gemaskeerd door veel suiker naar de kop koffie van de toekomst.

Reguliere toegangsprijs vanaf 5 jaar: € 12,-. Online tickets vanaf 5 jaar: € 11,- Gezinsticket: € 44,- geldig voor 2 volwassenen vanaf 18 jaar en 2 of 3 kinderen t/m 17 jaar. Combitickets beschikbaar Kinderen t/m 4 jaar: gratis Museumkaart: gratis (de Museumkaart is tevens te koop aan de kassa,

Overzicht

Data 21-4-2018 t/m 28-10-2018
Contact
Cube design museum, Kerkrade
0455676010

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website