Concert van het 'Neue Orchester Aachen'

Vaals Bezoek website

Concert van het 'Neue Orchester Aachen'

Concert van het 'Neue Orchester Aachen' De Kopermolen (Lutherse Kerk), von Clermontplein 11Vaals 0433064668
Na het succesvolle concert van het 'Neue Orchester Aachen' in februari 2017 is het ensemble met een nieuw programma voor de tweede keer te gast in de Kopermolen. Het 'Neue Orchester' is een ambitieus liefhebber orkest, waarin gevorderde instrumentalisten reeds meer dan twintig jaren samen musiceren en ieder jaar twee nieuwe programma’s presenteren. Er worden ook steeds weer nieuwe medewerkers gezocht.

Het 'winterconcert' van dit jaar is onder leiding van de in Chili geboren Felipe Canales weer gekenmerkt van een grote muzikale variëteit en omvat Weens klassieke (W.A.Mozart) over Noord-Amerikaanse (Gershwin) tot Latijns-Amerikaanse componisten. Het hoogtepunt van deze avond is het pianoconcert no. 23 van W.A. Mozart. De Franse solist Daniel Navia woont in Parijs, is prijsdrager bij het internationale piano-concours 'Milosz Magin' en is de afgelopen jaren op talrijke internationale festivals opgetreden. Aanvang: 17.00 uur.

januari 28
De Kopermolen (Lutherse Kerk), von Clermontplein 11, Vaals