Concert ‘Behoud Franse Klooster’

Sittard Bezoek website

Concert ‘Behoud Franse Klooster’

Concert ‘Behoud Franse Klooster’ Parochiekerk Christus’ Hemelvaart - H. Joseph te Vrangendael, Hemelsley 240Sittard 0630567774 Naar de website
Op zondagmiddag 27 mei organiseert de stichting ‘Behoud Franse Klooster’ om 15.00 uur een concert in de parochiekerk Christus’Hemelvaart - H. Joseph te Vrangendael. Het concert zal verzorgd worden door Philharmonie Sittard (onder leiding van Ingeborg Stijnen), het Sittards Mannenkoor SI-TARD (onder leiding van Emmanuël Pleijers) en organiste Anja Hendrikx. De toegang van het concert is gratis. De vrije gave, welke ten zeerste op prijs wordt gesteld, is bestemd voor de orgelrestauratie. Iedereen is van harte welkom!

mei 27
Parochiekerk Christus’ Hemelvaart - H. Joseph te Vrangendael, Hemelsley 240, Sittard