Detail

Bocholtz 2 Si10 Simpelveld

Als je een knus Limburgs dorpje zoekt, dan moet je in Bocholtz zijn: de mensen zijn betrokken, de omgeving is groen en gevarieerd en het centrum is klein, maar gezellig.  

Deze route voert je door het prachtige gebied rondom Bocholtz. Je hebt er een prachtig uitzicht over de Zuid-Limburgse heuvels. Je ontdekt onder andere het zestiende-eeuwse Kasteel de Bongard met zijn opvallende baksteen en mergelstenen speklagen.

In Bocholtz zijn genoeg horecagelegenheden te vinden voor een lekker kopje koffie. Parkeren kan in het centrum van Bocholtz. Ook voor de kinderen valt er van alles te beleven, want de route komt vlak langs Natuurspeelplaats Bard Dubi.

De route is te volgen via de blauwe paaltjes. 


Start- en eindpunt


Wijngracht 9, 6351 HJ Bocholtz

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,9 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt