Actief in de grotten

pas wel op voor je hoofd!

Wil jij de mergelgrotten op een heel unieke manier ontdekken? Laat je verrassen door de bijzondere avonturen die je in deze donkere en stille wereld beleeft. Je bent toch niet bang aangelegd, hè?

Ondergrondse activiteiten

ASP Adventure

Discover the unknown! Voor een onvergetelijke ervaring stap je 40 meter onder de grond op een speciale fiets en betreed je de duisternis. In de grotten van Valkenburg verzorgt ASP spannende grotbiketochten door het mysterieuze mergellabyrint. De gidsen vertellen je alles over de geheimen van de groeve, waarna jij door de grotten fietst die de blokbrekers eigenhandig hebben uitgehouwen. In het schijnsel van je fietslamp opent zich steeds een klein stukje van het eeuwenoude gangenstelsel, met al haar bijzondere verhalen. Zie jij de prehistorische fossielen langsflitsen? Vergeet vooral niet te bukken!

Lees meer

A GoGo

Kom naar A GoGo Valkenburg, de spannendste heuvel van Limburg met indoor en outdoor activiteiten voor jong en oud. Ontdek de spannende grotten en ga de strijd aan tijdens een sessie Lasergame of Paintless Paintball. Sluit de middag of avond af met een heerlijke barbecue of buffet in het grotchalet, je kijkt je ogen uit in deze enorme ondergrondse ruimte!

Lees meer

Haunted Cave

Stel je voor. Je staat nietsvermoedend te wachten op de gids. Opeens zie je hem aan komen strompelen. Wat een raar mannetje. Binnen 5 minuten kom je echter al niet meer bij van het lachen. Toch knaagt in je achterhoofd het gevoel dat er iets niet klopt. Je betreedt de donkere gangen en meteen voel je dat het gevaar op je wacht. Het liefst zou je willen omdraaien maar je beseft dat het te laat is.

Beleef de grotten als nooit tevoren in deze ultieme ondergrondse uitdaging!

Lees meer

Survival Limburg

Grottentocht en Grotsurvival in de gangen van het Mergelstelsel. In de Geulhemmergroeve, met in totaal 406 gangen en meer dan 25 km lengte wordt je uitgedaagd om aan spannende activiteiten deel te nemen. Gewapend met een kaars zoek je je weg in deze onderaardse wereld. En wil je een stapje verder? Dan dagen wij je uit voor de Grotsurvival, een avontuurlijke en meer fysieke tocht waarbij je je grenzen zult verleggen!

Lees meer

Jut & Jul ProductieS

Stel je eens voor: een vriendelijke gids begroet je vol overgave op een locatie in Valkenburg. Trots nodigt hij je uit voor een rondleiding door zijn eigen mergelgrot. Een erfenis van zijn geliefde tante Emmely maakte hem de trotse bezitter van dit prachtige gangenstelsel. Wat echter begint als een vrolijke rondleiding in het grotje van de tante wordt al snel een avontuur om nooit te vergeten! Als de prettig gestoorde gids je even in het donker achterlaat blijkt dat je niet alleen in het gangenstelsel bent....

Lees meer

Meer over mergel in Zuid-Limburg

Deel deze pagina met je familie en vrienden