Kerst in Zuid-Limburg

voor een schitterende kerst!

Het wordt weer kouder. Het schemert steeds vroeger.
Tijd voor de open haard, kaarsjes en gezelligheid.
En de unieke kerstsfeer in de zuidelijkste provincie van Nederland! 
Want tegen het einde van het jaar verandert Zuid-Limburg in dé kerstregio van Nederland. Met sfeervolle evenementen, sprookjesachtige verlichting, kerstbomen en misschien wel weer een pak sneeuw op de Limburgse heuvels. In de verschillende steden en dorpjes is dan zó veel te beleven voor een dagje uit, een lang weekendje of zelfs een hele week weg!

Krijg alvast het kerstgevoel... Ho Ho Ho!

Vier Kerst in Zuid-Limburg

 1. Kerststad Valkenburg

  Kerststad Valkenburg Het gerucht gaat dat de Kerstman eigenlijk uit Valkenburg aan de Geul komt… Want naarmate de dagen korter worden, verandert Valkenburg weer in een sfeervol kerststadje in het toch al zo sprookjesachtige Heuvelland.

 2. Kerst in de Grensmaasvallei

  Kerst in de Grensmaasvallei Ook in de winter is er van alles te beleven in de Grensmaasvallei. Wat dacht u van een bezoek aan Wéntjerdruim Sittard, de Sittardse Amusetocht, het meelopen van de kerstwandeling in Obbicht of een bezoek aan Geleen Twinkelt?

 3. Winter in Parkstad

  Winter in Parkstad Ook in de winter is Parkstad Limburg meer dan de moeite waard. Wat dacht u van de kerstwereld bij het grootste abdijcomplex van de Benelux of de Kerst-Express van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij?

 4. Kerst in het Heuvelland

  Kerst in het Heuvelland Het schitterende vijf sterren landschap, sfeervolle kerststalletjes en grotten, en heel veel lichtjes. Kortom, alle ingrediënten voor het kerstgevoel zijn aanwezig in het Limburgse Heuvelland.

 5. Kerst in de Euregio

  Kerst in de Euregio Ook in de regio vlak buiten Zuid-Limburg zijn volop kerstactiviteiten te vinden. Dus verleng uw bezoek aan Zuid-Limburg met een extra dag, om winterse activiteiten zoals in Hasselt, Luik of Aken te bezoeken. U zult er geen spijt van krijgen!

 6. Magisch Maastricht

  Magisch Maastricht Magisch Maastricht pakt elk jaar uit met vele winterse cadeaus. De grootste verrassing vind je op het Vrijthof met o.a. een schaatsbaan en kerstmarkt.

 7. Overnachten tijdens Kerst

  Overnachten tijdens Kerst In de kerstperiode is er in Zuid-Limburg zó veel moois dat wij u willen laten zien en ervaren; daar kunt u beter een paar dagen extra voor uittrekken.

 8. Kerst evenementen

  Kerst evenementen Tijdens de Kerst periode zijn er tal van evenementen in Zuid-Limburg. Kijk hier voor een overzicht van alle kerst activiteiten.

 9. Lekker eten en drinken

  Lekker eten en drinken Op zoek naar dat gezellige restaurantje voor een bourgondisch Kerst diner? In ZuidLimburg vind je tal van mogelijkheden.

Wat u tijdens Kerst in Zuid-Limburg niet mag missen!

Tickets voor de leukste Kerst belevingen

Bestel online, snel, veilig en gemakkelijk uw tickets voor meerdere Kerst activiteiten, zoals kerst concerten, kerstmarkten en meer.

Bestel tickets via Tickli

Deel deze pagina met je familie en vrienden