Kerst in Zuid-Limburg

Het wordt weer kouder. Het schemert steeds vroeger. Tijd voor de open haard,
kaarsjes en gezelligheid.
En de unieke kerstsfeer in de zuidelijkste provincie van Nederland!
Want tegen het einde van het jaar verandert Zuid-Limburg in dé kerstregio van Nederland. Met sfeervolle evenementen, sprookjesachtige verlichting, kerstbomen en misschien wel weer een pak sneeuw op de Limburgse heuvels. In de verschillende steden en dorpjes is dan zó veel te beleven voor een dagje uit, een lang weekendje of zelfs een hele week weg!

Op deze webpagina vind je medio 2016 alle informatie over Kerst in Zuid-Limburg.

Krijg alvast het kerstgevoel... Ho Ho Ho!

Kerststad Valkenburg

Het gerucht gaat dat de Kerstman eigenlijk uit Valkenburg aan de Geul komt… Want naarmate de dagen korter worden, verandert Valkenburg weer in een sfeervol kerststadje in het toch al zo sprookjesachtige Heuvelland.

Binnenkort meer informatie over Kerststad Valkenburg!

Kerst in de Grensmaasvallei

In het zacht glooiende en bijna vlakke noordelijke deel van Zuid-Limburg tref je, op het smalste stuk van Nederland in het weidse uiterwaardenlandschap van de Maas, een unieke regio aan. Bezoek ook deze regio in de wintermaanden om de kerstsfeer te proeven in o.a. Sittard, Geleen, Obbicht en in alle andere plaatsen van dit mooie stukje Nederland.

Binnenkort meer informatie over Kerst in de Grensmaasvallei!

Winter in Parkstad

Ook in de winter is Parkstad Limburg meer dan de moeite waard. Wat dacht je van de kerstwereld bij het grootste abdijcomplex van de Benelux of de Kerst-Express van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij?

Binnenkort meer informatie over winter in Parkstad!

Kerst in het Heuvelland

Het schitterende vijf sterren landschap, sfeervolle kerststalletjes en grotten, en heel veel lichtjes. Kortom, alle ingrediënten voor het kerstgevoel zijn aanwezig in het Limburgse Heuvelland.

Binnenkort meer informatie over Kerst in het Heuvelland!

Kerst in de Euregio

Ook in de regio vlak buiten Zuid-Limburg zijn volop kerstactiviteiten te vinden. Dus verleng je bezoek aan Zuid-Limburg met een extra dag, om winterse activiteiten zoals in Hasselt, Luik of Aken te bezoeken. Je zult er geen spijt van krijgen!

Binnenkort meer informatie over Kerst in de Euregio!

Sfeerbeelden Kerst in Zuid-Limburg!

Deel deze pagina met je familie en vrienden