Familie-uitjes

Samen actief er op uit! Bekijk video

Op vakantie, een weekendje weg of een gezellig dagje erop uit. Samen is dat nog altijd leuker dan alleen. In Zuid-Limburg begrijpen we dat heel goed en presenteren we met veel plezier een uiteenlopende aanbod aan activiteiten, accommodaties en evenementen. Als familie iets te vieren? Op zoek naar een restaurant waar ook kids kunnen spelen en smullen? In voor een beetje actie en avontuur voor het hele gezin of als opa en oma de kleinkinderen een onvergetelijke dag uit bezorgen? Dan zit je hier goed! Welkom in Zuid-Limburg, die plek waar families, groot en klein, buitengewoon welkom zijn.

Tips voor de gehele familie!

 1. Familieweekend weg

  Familieweekend weg Iets te vieren. Met zijn allen erop uit voor een onvergetelijke herinnering. Voor een geslaagd familieweekend weg, is Zuid-Limburg de ideale locatie!

 2. Zondag in het Zuiden

  Zondag in het Zuiden Zo’n dag die zich voor je uitstrekt. Doen waar je zin in hebt. Samen erop uit. Zondag is de ideale dag om naar het zuiden af te zakken en lekker er op uit te gaan!

 3. Op pad met Opa & Oma

  Op pad met Opa & Oma In Zuid-Limburg zijn tal van attracties die leuk zijn voor jong en oud en die ideaal zijn voor een uitje met opa en oma.

 4. Actie & avontuur voor iedereen

  Actie & avontuur voor iedereen Zowel binnen als buiten vind je hier heel wat stoere activiteiten voor echte ‘dare devils’, sportievelingen, avonturiers en bezige bijen.

 5. Cultuur snuiven voor jong & oud

  Cultuur snuiven voor jong & oud Als ouders zin in Cultuur? Kijken de kids dan ietwat zuur? Niet in Zuid-Limburg. Hier hebben we de oplossing!

 6. Samen smullen

  Samen smullen Zoveel heerlijke smaken, streekproducten en gerechten van eigen bodem, dat vind je haast nergens anders!

 7. Plezier voor de grotere kinderen

  Plezier voor de grotere kinderen Zuid-Limburg is leuk voor de kleinste, ontspannend voor ouderen, maar ook onwijs actief, avontuurlijk en aantrekkelijk voor iedereen daar tussenin!

Tip! Bezoek één van de Zuid-Limburgse attracties

Er valt heel veel te beleven… bezoek adembenemende attracties, sprookjesachtige pretparken of bijzondere locaties zoals de grotten in Valkenburg. Alles is mogelijk!

Attracties in Zuid-Limburg

Deel deze pagina met je familie en vrienden