Bakster

Reijmerstok Bezoek website

Bakster

Bakster Brede Hoolstraat 12Reijmerstok 043-4572507 Stuur e-mail
Tijdens deze workshops vlaai bakken gan deelnemers, na een kleine inleiding over de vlaai en haar oorsprong aan de slag met de bereiding van de eigen speltvlaai deeg. Na de rijstijd van het handmatig 'geknede' deeg vormen de deelnemers de vlaaien en vullen ze met fruitvulling uit de streek. Ze worden afgebakken ofwel in de conventionele ovens óf, vanaf 12 personen, in de hout gestookte Leemoven. Daarbij wordt zoveel mogelijk met biologische ingrediënten of streekproducten gewerkt. Een bijzondere en inspirerende activiteit om samen met familie, collega’s, of vrienden te doen. Individuele aanmeldingen zijn ook mogelijk. Raadpleeg daarvoor de data op de website.

De Bakster geeft meerdere workshops en cursussen voor de bereiding van het deeg voor o.a.: Limburgse spelt vlaai waaronder rijst-, pruimen-, pudding-kruimelvlaai. Tevens zijn er workshops en cursussen voor de bereiding van het eigen desem/brood en kerststol. Zowel voor individuele deelname als voor groepen.

Overzicht

Adres
Brede Hoolstraat 12, Reijmerstok
043-4572507
Openingstijden en tarieven

Bij Bakster kan men het hele jaar door boeken, van 9.30-17.30 uur.

Kosten workshop:
Vlaai bakken: € 27,50 p.p. inclusief koffie/thee+gebak (Minimaal 6 personen).
Kerststol bakken: € 30,- p.p. inclusief koffie/thee+gebak (Minimaal 6 personen).
desem/brood bakken: € 30,- p.p. inclusief koffie/thee+gebak (Minimaal 6 personen).
Duur: circa 3-3,5 uur.

Cadeaubonnen voor een workshop zijn ook verkrijgbaar.

Raadpleeg de website voor de data voor individuele aanmeldingen.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Bakster. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden