Attracties & Bezienswaardigheden

Vind ze allemaal!

Zuid-Limburg staat niet alleen bekend vanwege het prachtige landschap en de Bourgondische gastvrijheid, maar ook vanwege al zijn internationale topattracties. Er valt heel veel te beleven… Ontdek zowel de historische als ook hedendaagse bezienswaardigheden die Zuid-Limburg rijk is! Alles is mogelijk!

Wat wil je vandaag gaan doen?

1. Actief & avontuur

Actief & avontuur Gezellig samen actief en ontspannend bezig zijn... zwemmen, golfen, zweefvliegen, bowlen, karten, skieën, klimmen en nog veel meer.

2. Attracties in Zuid-Limburg

Attracties in Zuid-Limburg Dagje uit in Zuid-Limburg? Hier hoef je je geen minuut te vervelen!

3. Historisch erfgoed

Historisch erfgoed Ontdek het rijke verleden van Zuid-Limburg!

4. Limburgse historie/cultuur

Limburgse historie/cultuur Neem een duik in de het onstuimige verleden van deze veelbewogen regio!

5. Mergel & Grotten

Mergel & Grotten Zachtgeel kalksteen zorgt voor eeuwenoude traditie!

6. Musea & Kunst

Musea & Kunst Zuid-Limburg bruist van de evenementen, tentoonstellingen en musea!

7. Paardrijden & mennen

Paardrijden & mennen Paard en ruiter krijgen volop de ruimte in deze regio!

8. Uitgaan

Uitgaan Amuseer je tijdens het uitgaan, of ga uit terwijl je je amuseert!

9. Wellness, spiritualiteit & onthaasten

Wellness, spiritualiteit & onthaasten Even weg van alle drukte!

10. Bier(brouwerijen)

Bier(brouwerijen) Zien 'where the magic happens?' Waar hop een heerlijk biertje wordt, of werd. De vaak ambachtelijke settings in de Zuid-Limburgse brouwerijen maken een bezoekje aan deze plek erg bijzonder.

11. Wijn(gaarden)

Wijn(gaarden) Breng eens een bezoek aan de Zuid-Limburgse wijngaarden en maak kennis met de passie van de wijngaardenier.

12. Funshoppen

Funshoppen Shoppen totdat je erbij neervalt. Hierbij enkele tips!

13. Vervoer van A tot Z

Vervoer van A tot Z Van stoomtrein tot solex - verrassend vervoer door heel Zuid-Limburg

Interessante brochures