Minicamping Oensels Fruitweike

Schimmert

Minicamping Oensels Fruitweike

Minicamping Oensels Fruitweike Oensel 1aSchimmert 0453030340 Stuur e-mail
Het Oenselsfruitweike is een nieuwe 50+ minicamping centraal gelegen op het plateau van Schimmert gelegen tussen Maastricht-Valkenburg-Sittard. De camping omvat een ouderwetse fruitweide, op zijn Oensels 'fruitweike', met een prachtig uitzicht op het glooiend heuvellandschap. De camping ligt aan de rand van Oensel. Tevens zijn er vele wandelwegen en fietsroutes. Maastricht, Heerlen en Sittard liggen op 15 kilometer afstand.

Overzicht

Adres
Oensel 1a, Schimmert
0453030340
Kampeerplekken en faciliteiten

Kampeerplaatsen
Het aantal kampeerplaatsen is 10. Gasten kunnen kiezen uit ruime kampeerplekken die voorzien van een stroomaansluiting van 16 ampère. Gasten kunnen dus gewoon het koffiezetapparaat of grill van thuis meenemen. Gasten kunnen kiezen uit plekken van circa 250 m² of 125 m². Voor speciale wensen zijn er grotere plekken vanaf 1.000 m² - 5.000 m² mogelijk. Lekker in de zon zitten of gewoon in de schaduw onder een boom zitten en van het prachtige landschap genieten. Of gewoon met de fiets erop uit trekken. Ideaal die centrale ligging…

Jeu de Boules
Ook is er een jeu de boules baan aanwezig voor diegene die graag een balletje willen petanquen.

Oplaadpunt
Voor elektrische fietsen is er een oplaadpunt aanwezig en een stalling.

Sauna
Voor de kampeerder die graag van een warmtebehandeling wil genieten biedt Minicamping Oensels Fruitweike een saunaruimte aan, waaruit gasten kunnen kiezen voor een hoog temperatuur sauna met opgiet mogelijkheden of een lage temperatuur sauna. Een aparte ruimte in de oude boerderij biedt gasten hiertoe de mogelijkheid aan, om in alle rust te kunnen ontspannen in 2 fijne ligstoelen, met rustige muziek, met een drankje. Eigen douche en wc. Echte privacy.

Sanitair
Een geheel nieuw sanitair gebouw kan Minicamping Oensels Fruitweike met trots aanbieden. Luxe sanitair, geen munt automaten of  onder de douche plotsklaps koud water of koude loop vloeren meer. Een modern geïsoleerd gebouw met een rustieke landelijke uitstraling met ouderwetse rode dakpannen. De vloeren zijn overal voorzien van anti slip tegels. Voor de dames is er een aparte ruimte met 2 wc’s, 2  luxe douches met aparte omkleed ruimtes en 2 wastafels. Een professionele droger droogt niet alleen de handen.

Voor de heren is er ook een aparte ruimte met eveneens 2 wc’s, 2 luxe douches met aparte omkleed ruimtes en 2 wastafels en elektrische droger. Tevens kunnen de heren gebruik maken van een aparte urinoir ruimte met wastafel en elektrische handendroger. Voor de mindervalide kampeerder is er een aparte afsluitbare ruimte met een grote toegangsdeur, waar men in alle rust gebruik kan maken van professioneel sanitair, zoals een speciale wastafel voorziening, een uitklapbare douche zit, muur beugels voor ondersteuning bij douche en wc en een eigen alarm systeem voor het inroepen van hulp. Van belang is te weten dat er geen verharde weg op de weide is. De bodem met grasmat is hard. Een aparte ruimte is er met nieuwe wasmachine en wasdroger. Ook is het mogelijk om hier af te wassen. Buiten zijn er 3 aparte wastafels onder de overkapping van het sanitair gebouw.

Water punten
Links van de buiten wastafels is er een aparte kraan voor het vullen van jerrycans. Er hoeft dus niet over de rand van de wastafel getild te worden. In de fruit weide bevindt zich een water punt achter de stacaravan.

Vloerverwarming
Een professionele vloerverwarming en ventilatie zorgt voor een optimaal binnenklimaat. 

Verlichting
Het camping gebouw heeft LED- binnenverlichting. Boven de toegangsdeuren aan de buitenzijde is er eveneens LED verlichting, evenals boven het chemisch toilet. Op het camping terrein zijn LED lampen op de stroom kasten. Nabij de jeu de boules baan is er een LED straat lantaarn aanwezig. De verlichting is zo uitgevoerd, dat er geen vervelend fel of strooilicht ontstaat.

Chemisch toilet
Aan de achterzijde is er een aparte afvoer voor het chemisch toilet.

Camper stort plaats
Een aparte plaats is er voor het ledigen van keuken- of douchewater. Ook kan er van een afvoer in de fruit weide gebruikt gemaakt worden.

Wifi
Iedereen kan gratis gebruik maken van wifi over de gehele camping. Gasten hoeven dus niet op één plaats samen te komen om te kunnen internetten. Ook vanuit de eigen plek op de camping dus.

Stacaravan
Een luxe stacaravan met een ruime afmeting van 11 m x 3,5 m met daarbij een groot terras van 11 x 3 m kan worden gehuurd op een perceel van circa 500 m².  Er zijn 2 slaapkamers voor maximaal 3-4 personen. Een ruime woonkamer met Engels interieur, een keuken voorzien van aardgas, grill, oven en magnetron, een aparte wc met fontein, een douche cabine met wastafel. Een aparte internetaansluiting is aanwezig. Deze staat los van de wifi verbinding van de camping. Met 20 Ampère is de caravan is afgezekerd.

Parkeerplaats
Wij beschikken over een centrale parkeerplaats van circa 500 m².

Camperplaatsen
In het najaar komen er aparte camperplaatsen van circa 200 m² elk.

Huisdieren
Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd.

Eten & drinken

In Oensel is op loop afstand een pannenkoekenhuis aanwezig en zijn er verder nog andere eetgelegenheden in de buurt te vinden.

Voor kinderen

Er zijn geen speciale voorzieningen voor kinderen aanwezig.

Voorzieningen
Animatie
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Wifi
Internetmogelijkheden
Verhuurobjecten
Camperplaatsen
Huisdieren toegestaan
Gehandicapten
Aantal toeristische plaatsen

10

Gehandicapten

Voor de mindervalide kampeerder (krijgt eigen sleutel) wordt er een aparte ruimte aangeboden met douche, voorzien van een klap stoeltje, aangepast toilet en een aangepaste wastafel waar de rolstoel onder gereden kan worden. Een apart waarschuwingssysteem biedt de mogelijkheid om hulp te vragen.

Internet

Twee aparte verbindingen zijn op de camping aanwezig. Een vaste verbinding voor de stacaravan en een voor het wifi gebruik over de gehele camping.

Geopend

Minicamping Oensels Fruitweike is van 1 april tot eind oktober van 10.00-22.00 uur geopend.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Minicamping Oensels Fruitweike. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden