Detail

Vakantiehuis Welzijn

Genieten, onthaasten en opladen.

Op een uniek plekje net buiten het Zuid-Limburgse dorpje Slenaken ligt deze ruime vrijstaande vakantiewoning en is van alle comfort en gemakken voorzien. 

Vakantiehuis Welzijn is geschikt voor twee t/m zes personen en beschikt over een panoramisch uitzicht over een boomgaard en het heuvellandschap. In dit gebied kun je wandelen, fietsen en relaxen. 

Het centrum van Slenaken ligt op 150 meter loopafstand, een bakker, supermarkt en diverse restaurants zijn hier ook te vinden.

Aanbieding

Last minute aanbieding: vanaf een week tot aan de dag van aankomst ontvang je 10% korting op de huurprijs!

Bij een boeking langer dan twee weken ontvang je 10% korting vanaf de derde week!

Wil je langer verblijven, stuur dan een e-mail voor meer informatie.
+9

Accommodatie


Er zijn drie slaapkamers van circa 14 m2 groot met in elke kamer een tweepersoonsbed, twee boxsprings van 90 centimeter breed, die ook uit elkaar gezet kunnen worden. In elke slaapkamer is een wastafel en klerenkast aanwezig.

Badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche. Op aanvraag gratis aanwezig: een kinderbed en kinderstoel. De bedden zijn opgemaakt. Wasmachine en droger zijn aanwezig.

Het woongedeelte is ruim met veel lichtinval door de grote ramen met panoramisch uitzicht.

Voorzieningen


  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wasmachine
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


De open keuken is van alle gemakken voorzien: grote koelkast met kleine vriezer, vaatwasser, keramische kookplaat, combioven/magnetron, koffiefilterapparaat en Senseo koffiezetmachine, waterkoker en broodrooster. De eetkamertafel is geschikt voor maximaal acht personen.

Op loopafstand is een bakker te vinden, waar heerlijke broodjes en vlaaien verkrijgbaar zijn. Indien je buiten de deur wilt eten dan zijn er in het centrum, op 150 meter afstand, diverse eetgelegenheden te vinden.

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Oplaadpunt voor auto


Een oplaadpunt voor auto's is aanwezig

Parkeren


Naast en voor het vakantiehuis is er genoeg parkeergelegenheid aanwezig. Voor de elektrische auto is er een laadpaal aanwezig.

Ook is er ruimte om jouw fiets binnen in de berging veilig te stallen en indien nodig elektrisch te laden.

Openingstijden


Vakantiehuis Welzijn is het gehele jaar geopend. Je bent welkom voor een week, met aaneengesloten een weekend of midweek. Ook is er de mogelijkheid om te overwinteren, vraag naar de mogelijkheden en de korting bij een langer verblijf via e-mail of telefoon.

Voor mensen met liefde voor Zuid-Limburg en die een bijzonder eigen plekje zoeken! De woning wordt zeer goed na elk verblijf gereinigd. Nagenoeg alles is aanwezig voor een comfortabel verblijf.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Vakantiehuis Welzijn. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!