• Overnachten in Zuid-Limburg
  • Zuid-Limburg voor groepen
  • Webshop Zuid-Limburg
> Ontdek Zuid-Limburg
In Zuid-Limburg is zoveel te ontdekken. En het ontdekken begint hier. Maar het echte Limburg ontdekt u natuurlijk pas als u bij ons te gast bent!
> Heuvelland Hotels
> Nu verkrijgbaar in onze Webshop
Goed voorbereid op weg naar Zuid-Limburg? Uw vakantie begint al in onze webshop.
> Ontvang de nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte gehouden worden van mooie aanbiedingen en acties in Zuid-Limburg? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!
U dient alle velden in te vullen
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

• Valkenburg aan de Geul
  • Heuvelland Zuid-Limburg
  • Parkstad Limburg
  • Grensmaasvallei
  • Regio Maastricht
  • Belgie
  • Duitsland
  • Bekijk video's over Limburg

Mechelen

> Meer informatie over Mechelen
In Mechelen vindt u nog vele markante gebouwen zoals bijv. De Heerenhof, dat ruim 800 jaar geleden is begonnen met een boerenhof die door de Johanitters werd omgebouwd tot commanderij. Een aantal eeuwen later werd het een kasteelhoeve tot halverwege de jaren tachtig. Toen werd het gebouw, na een grootscheepse renovatie het bestuurscentrum van de gemeente Wittem. Aan de rand van het dorp ligt de Commandeursmolen die nog steeds in gebruik is. Wandelend of verder rijdend komt u ’t Höfke tegen, een verzameling van achttiende eeuwse vakwerkboerderijen met bloemrijke graslanden. Een van deze boerderijen is eigendom van Stichting Natuurmomenten en is geheel gerestaureerd. Het geheel is een beschermd dorpsgezicht.

Voor meer informatie zie: www.mechelen-vakantie.nl
> Overnachten in Mechelen
> Wat is er te doen in Mechelen?
Op zoek naar leuke ideeën voor uw vakantie? Op zoek naar iets om met de kinderen te doen? In Mechelen is van alles te doen. We informeren u hier graag verder over. Klik voor meer informatie op de link hieronder
> Op de kaart
> Meer weten?
Meer informatie over deze plaats vindt u ook op de website van de gemeente.
> OV-ToerPas
De OV-ToerPas is de ideale manier om Zuid-Limburg ontspannen en zorgeloos te ontdekken!
> Zoover beoordeling
Mechelen is onafhankelijk beoordeeld op Zoover
> Plaatsen in de omgeving
In de directe omgeving vindt u o.a. de volgende plaatsen. Ook over deze plaatsen vindt u meer informatie op deze website