ALS Fietsdag Limburg

Leer ONS kennen en steun ALS op 7 mei 2017 Meld je direct aan

Leer ONS kennen

ALS Team Limburg en de gefuseerde gemeentes Onderbanken, Nuth en Schinnen (ONS) organiseren op zondag 7 mei de ALS Fietsdag Limburg. Iedereen kan dan op een leuke, sportieve en gezellige manier kennismaken met wat de nieuwe gemeente te bieden heeft. De volledige opbrengsten worden gedoneerd aan stichting ALS. Zodat er meer onderzoek kan worden gedaan naar deze slopende ziekte.

Deelnemers kunnen kiezen uit:
- Een familie fietstocht (35 km)
- Toertocht (90 km + rustplaats)

Deelnemerskosten zijn € 10 p.p. (kinderen tot 16 jaar gratis).

Steun stichting ALS

De fietsdag op 7 mei heeft een extra doel, te weten aandacht creëren voor de spierziekte Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS). ALS is één van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel. Nederland telt op dit moment ongeveer 1500 patiënten. Gemiddeld overlijden er elk jaar 500 patiënten en komen er 500 bij. Er is nog veel onderzoek nodig dat hopelijk zal leiden tot genezing. Hiervoor is geld nodig.

Bij deelname aan de Fietstocht op 7 mei steun je stichting ALS, want de volledige opbrengsten van de inschrijvingen worden volledig gedoneerd aan dit mooie goede doel.
Meer weten over stichting ALS? Klik hier.

Aanmelden ALS Fietsdag Limburg

Aanmelden voor de ALS Fietsdag Limburg kan online via Tickli. Een startbewijs kost € 10 p.p. (tot 16 jaar gratis). Na betaling ontvang je een E-ticket. Dit E-ticket dien je bij de startlocatie Alfa sport (Oirsbeekerweg 90, Oirsbeek) in te leveren. Inleveren kan vanaf 8.00 uur tot 11.00 uur. De routes starten allen al vanaf 8.30 uur.

Liever ter plaatse een startbewijs kopen? Geen probleem het is van 8.00 tot 11.00 uur bij de startlocatie mogelijk om dit alsnog te doen.

Jij fietst toch zeker ook mee?

Voormalig prof renners vertellen waarom ALS Fietsdag Limburg een goed initiatief is.

Welke tocht ga jij fietsen op 7 mei?

Familie fietstocht

Tijdens de familie fietstocht fiets je samen door de mooiste plekjes, langs de leukste bezienswaardigheden en schitterende vergezichten. Onderweg zijn er voldoende mogelijkheden om even af te stappen voor een kleine pauze.

• Lengte: 40 km en 250 hoogte meters.
  • Start- en eindpunt: Alfa Sport (Oirsbeekerweg 90, Oirsbeek).
  • Kosten: € 10 (kinderen tot 16 jaar gratis).

Inschrijven voor de familie fietstocht

Toertocht

Voor de fietser die houdt van doortrappen, kan op 7 mei gekozen worden voor een uitdagende toertocht. Een mooie fietstocht van 90 km (rustplaats & verzorging onderweg), waarbij sportief kan worden genoten van de schoonheid onderweg.

• Lengte: 90 km en 700 hoogte meters.
  • Start- en eindpunt: Alfa Sport (Oirsbeekerweg 90, Oirsbeek).
  • Kosten: € 10 (kinderen tot 16 jaar gratis).

Inschrijven voor de Toer tocht

Bedrijven netwerktocht

Wil je met jouw organisatie / bedrijf deelnemen aan de ALS Fietsdag middels de bedrijven netwerktocht (35 km), maak dan gebruik van één van onze sponsorpakketten. Je kunt daarbij keuze maken uit een:

• Vriendenpakket (€ 250)
  • Bronzen sponsorpakket (€ 500)
  • Zilveren sponsorpakket (€ 1000)
  • Gouden sponsorpakket (€ 1.500)

Voor meer informatie over de sponsorpakketten kun je telefonisch contact opnemen met Jack Opgenoord T. 06-5318 6801

Dagprogramma ALS Fietsdag Limburg

Start en finish locatie ALFA Sport
(Oirsbeekerweg 90, Oirsbeek)

• Vanaf 8.00 uur mogelijkheid om in te schrijven en afhalen rugnummers voor familie- en toertocht;
  • Tussen 8.30 en 11.00 uur startgelegenheid voor familie- en toertocht;
  • 9.30 uur: ontvangst deelnemers bedrijven netwerktocht;
  • 10.00 uur: vertrek deelnemers bedrijven netwerktocht. Onderweg culinaire “stops” en lunch;
  • Ongeveer 14.00 uur finish bedrijven netwerktocht, met aansluitend “Après fiets”.
  • 17.00 uur: einde fietsdag Limburg

ALS Team Limburg
ALS Team Limburg Fietsen voor onderzoek ALS

ALS Fietsdag Limburg is een initiatief van ALS Team Limburg

Nijbod ConsultancyHoofdsponsor ALS Fietsdag Limburg
ALS Fietsdag Limburg dankt zijn hoofdsponsor Nijbod Consultancy

partners ALS fietsdag

1. Provincie Limburg

Provincie Limburg Provincie Limburg steunt ALS Fietsdag Limburg

2. Rabobank

Rabobank Rabobank steunt ALS FIetsdag Limburg

Tip: HRT Nationale Wandeldag Schinnen

HRT Nationale Wandeldag
Noteer ook alvast in uw agenda zondag 24 september 2017. Dan vindt De HRT Nationale Wandeldag plaats, waarbij gekozen kan worden voor 2 startlocaties. Één in het prachtige Limburg met een wandeltocht door de drie fusiegemeentes Onderbanken, Nuth en Schinnen en een tweede locatie in Noord Brabant.

Wens je meer informatie over de familie- en toertocht?
Neem dan contact met ons op via T. 043-6098 500
of stuur een e-mail naar info@vvvzuidlimburg.nl.

Alvast tot ziens op 7 mei tijdens de ALS Fietsdag Limburg