Detail

Uitspanning de Nachtegaal

Gemeentebroek 6
Meerssen
Uitspanning de Nachtegaal is in een unieke locatie in het Zuid Limburgse Heuvelland gelegen en dit te midden in een groot beschermd natuurgebied: het Meerssenerbroek met zijn prachtige Galloway runderen en de hellingbossen De Dellen doorsneden door de meanderende en idyllische rivier de Geul geeft je het gevoel dat je echt buiten bent.

Uitspanning de Nachtegaal: buiten-gewoon-goed! De gezellige, warme en nostalgische aandoende herberg en het grote intieme terras biedt vele mogelijkheden tot allerlei activiteiten. De kinderen kunnen zich eindeloos vermaken in de (gratis) speeltuin en het is een ideaal start- en eindpunt voor wandelingen en fietstochten. Parkeerruimte is aanwezig.

Openingstijden


Iedere dag geopend vanaf 10:00 uur. De keuken is open van 10.00-21.00 uur. In de speeltuin van Uitspanning de Nachtegaal kunnen kinderen gratis spelen, terwijl de volwassenen op het terras genieten van een hapje en een drankje.

Toegankelijkheid


Er is een rolstoel toegankelijk gehandicaptentoilet aanwezig.

Laura bezoekt... De Nachtegaal

Laura bezoekt Uitspanning de Nachtegaal en maakt een mooie herfstwandeling door het Meerssenerbroek met zijn prachtige Galloway runderen. Ga je mee?

Bekijk video

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Uitspanning de Nachtegaal. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!