• Overnachten in Zuid-Limburg
  • Zuid-Limburg voor groepen
  • Webshop Zuid-Limburg
> Innovatieprijs VVV Zuid-Limburg

VVV Zuid-Limburg organiseert voor de zesde keer de verkiezing voor de meest innovatieve toeristische ondernemer van het jaar 2013. Ieder jaar gaat VVV Zuid-Limburg op zoek naar die ondernemers in Zuid-Limburg die zich weten te onderscheiden met nieuwe ideeën, processen en diensten binnen de toeristisch/recreatieve sector, die tevens als voorbeeld kunnen dienen voor andere ondernemers.

> Ontdek Zuid-Limburg
> Nieuwsbrief Noviteiten
Wilt u op de hoogte gehouden worden over de activiteiten van VVV Zuid-Limburg en belangrijke toeristische ontwikkelingen?
Meld u dan nu aan voor de digitale nieuwsbrief, de Noviteiten.
U dient alle velden in te vullen
Bedrijfsnaam
Functie

• Over VVV Zuid-Limburg
  • Informatie voor de Pers
  • Interviews
  • VVV Zuid-Limburg innovatieprijs
  • Kerstpakketten
  • Leden voor Leden
  • Kerstpakketten
  • Subsidies
  • Euregionale projecten
  • Duurzaamheid
  • Evenementenpunt VVV Zuid-Limburg
  • Routepunt VVV Zuid-Limburg
  • Zakelijke markt / MICE

Genomineerd: Landgoed Winselerhof, Landgraaf

> Landgoed Winselerhof, Landgraaf

WinselerHof mag zich medio 2013, ‘Landgoed WinselerHof’ noemen.

De ambitie om nog ‘groener’ te worden, hebben we gestalte gegeven door in totaal ruim 5 hectare grond aan te kopen. Dit wordt momenteel ontwikkeld tot één samenhangend geheel; Landgoed WinselerHofl. Na de ontwikkeling van een prachtig nieuw tuinpaviljoen is een wijngaard van 500 stokken, een hoogstamfruitgaard met oude Limburgse fruitrassen én een kruidentuin aangeplant. Ook zullen i.s.m.  www.marres.org en www.bureau-europa.nl, een 4-tal (inter)nationale befaamde landschapkunstenaars, verdere culturele en kunstzinnige invulling verzorgen.

Terug naar de mores van weleer; Gasten  laten genieten van hetgeen we in Zuid-Limburg zo goed kunnen; genieten van kunst, cultuur, natuur, Limburgse gastvrijheid en culinair vakmanschap in een monumentale omgeving.

‘Innovatie omvat het geheel van menselijke gedragingen, gericht op vernieuwing’.

Innovatie is ook lef tonen en partners zoeken (juist in dit economisch klimaat!) waarmee je samen je product kunt versterken. In onze visie moet een toeristische bedrijf anno 2013 zich meer en meer bewust zijn haar eigen omland. Het optimaliseren van je eigen mogelijkheden én gebruik maken van al het mooie dat ons Zuid-Limburgse land biedt.

Bewust versterken en verbeteren; dat is pas innovatief!

Landgoed WinselerHof; Smaak van het Zuiden