Maud de Graaff

Geniet van optimale vrijheid en Limburgs landschap

Zodra de temperaturen beginnen op te lopen en de eerste zonnestralen zichtbaar zijn, begint het te kriebelen bij marketeer Maud de Graaff (net als haar busje ook uit begin ’80). Het liefst trekt ze er met haar VW T3 busje dagelijks op uit. In de prachtige Zuid-Limburgse heuvels of net over de grens. Lekker onthaasten samen met man en dochter. Beiden ook fan. Kamperen, genietend van de vrijheid en de prachtige omgeving. Doordeweeks fungeert het camperbusje als mobiel kantoor of faciliteert het brainstormsessies voor haar marketingadviesbureau Geel Marketing. Want brainstormen lukt gewoon veel beter in een inspirerende setting! Ze doet graag verslag van haar belevenissen. Maud woont in Parkstad en als ze niet met haar busje op pad kan gaan, geeft ze je graag tips over de pareltjes van dit unieke gebied.

Blog van Maud

Ultieme lente-activiteit: Bloesemtocht rijden

20 april 2017
Het is net alsof de lente Zuid-Limburg nog mooier maakt! Maud rijdt de bloesemroute en ontdekt het prachtige landschap van Zuid-Limburg. Lees hier over de mooiste plekjes van de regio!
Lees meer

Voorjaar = kampeerkriebels

9 maart 2017
Het voorjaar hangt in de lucht en de kampeerliefhebbers zullen het wel herkennen, het begint echt te kriebelen! Lees de kampeerkriebels van Maud.
Lees meer

Continium museum: de ‘NEMO’ van het Zuiden

12 januari 2017
Afgelopen jaar realiseerde Kerkrade een spectaculair terrein van 3 bijzondere musea: Cube, Columbus en Continium. Lees hier haar ervaringen!
Lees meer

Kerstmarkten: zo is de winter toch leuk!

1 december 2016
Maud kampeert graag, maar niet in de winter... Wat doe je dan? Genoeg andere leuke dingen van kerstmarkten tot winterkamperen. Lees hier waar je moet zijn deze winter.
Lees meer

Deel deze pagina met je familie en vrienden