• Overnachten in Zuid-Limburg
  • Zuid-Limburg voor groepen
  • Webshop Zuid-Limburg
> Verfijn op periode
Selecteer 2 datums om alleen resulaten binnen die periode te zien.

• Evenementen
  • Tentoonstellingen
  • Rondleidingen en excursies

Evenementen in Zuid-Limburg

> Topevenementen. Binnenkort in Zuid-Limburg!
Hieronder vindt u een aantal speciaal geselecteerde topevenementen die binnenkort plaatsvinden in Zuid-Limburg.

Met behulp van de keuzes in de rechterkolom kunt u uw evenementenoverzicht-op-maat samenstellen op basis van periode, thema en locatie.

Organiseert u een evenement en staat deze nog niet op deze site. Meld uw evenement dan nu aan zodat deze zichtbaar is op vvvzuidlimburg.nl
> Château Fauquemont: verrassend culinair
Valkenburg | 3-10-2014 - 15-11-2014
Dé culinaire periode in Valkenburg aan de Geul waarin ondernemers u verrassen met speciale menu’s, arrangementen, activiteiten, culinaire wandelingen!
> Bezinningsfestival Klooster Wittem
Wittem | 1-11-2014 - 2-11-2014
Geniet van concerten, films, workshops, wandelingen, vieringen, eten en drinken, tentoonstellingen en een talkshow! Een absolute must!
> Venus, de schone verleiding
Vaals | 7-11-2014 - 8-11-2014
Amor, Venus, Cupido! Vlinders in je buik met verleidelijke barokmuziek van AD MOSAM. Een hoofdrol voor liefdesgod Venus, gezongen door Dawn Bailey!
> Programma activiteiten 70 jaar bevrijding
Eijsden | 8-11-2014 - 24-5-2015
De gemeente Eijsden-Margraten schrijft geschiedenis en blikt terug! Dit jaar is het 70 jaar geleden dat de bevrijding van Nederland is begonnen!
> Route d'Amuse
Valkenburg | 14-11-2014 - 4-1-2015
De Route d’Amuse is een gezellige wandeling door Valkenburg, waarbij u onderweg geniet van 5 heerlijke amuses bij gerenommeerde restaurants
> Christmas Parade
Valkenburg | 15-11-2014 - 20-12-2014
Deze sprookjesachtige stoet van verlichte en versierde praalwagens wordt begeleid door talrijke dansers en animators! Te zien v.a. 15 november!
> Santas Village Valkenburg
Valkenburg | 15-11-2014 - 4-1-2015
De sfeervolle kerstbinnenstad staat dit jaar in het teken van Christmas Around the World, gehuld in dennengroen en flonkerende lichtjes!
> Winterfair
Kerkrade | 15-11-2014 - 16-11-2014
Alles om de donkere wintermaanden op te fleuren en het in huis gezellig te maken is te vinden op de Winter Fair in de Botanische Tuin Kerkrade.
> Limburgs Kerstcircus Gipsy Fantasy
Sittard | 23-12-2014 - 4-1-2015
Geniet van Gipsy Fantasy! Een 2,5 uur durende show, beleef de warme en opzwepende stijl van de zigeuners o.b.v. traditionele Citana muziek!
> VVV Zuid-Limburg App
Download nu de Zuid-Limburg App en ontdekt de regio met behulp van de smartphone!
> Evenement aanmelden?
Wilt u ook uw evenement vermeld zien op onze website? Meld het dan direct aan!
> Cadeaubonnen en Kerst
> Brochures
Wegwijzer Zuid-Limburg
Overzichtelijke, actuele informatie over wat er in Zuid-Limburg te doen is op cultureel, sportief, attractief, wellness, culinair en uitgaansgebied.
UITgeZIEN
UITgeZIEN is dé gratis recreatiekrant voor Zuid-Limburg