• Overnachten in Zuid-Limburg
  • Zuid-Limburg voor groepen
  • Webshop Zuid-Limburg
> Verfijn op periode
Selecteer 2 datums om alleen resultaten binnen die periode te zien.

• Evenementen
  • Tentoonstellingen
  • Rondleidingen en excursies

Evenementen in Zuid-Limburg

> Topevenementen. Binnenkort in Zuid-Limburg!
Hieronder vindt u een aantal speciaal geselecteerde topevenementen die binnenkort plaatsvinden in Zuid-Limburg.

Met behulp van de keuzes in de rechterkolom kunt u uw evenementenoverzicht-op-maat samenstellen op basis van periode, thema en locatie.

Organiseert u een evenement en staat deze nog niet op deze site. Meld uw evenement dan nu aan zodat deze zichtbaar is op vvvzuidlimburg.nl
> Maastricht aan Tafel
Maastricht | 25-1-2015 - 8-2-2015
Voor lekkerbekken en fijnproevers is het weer heerlijk genieten van mediterrane smaken, streekgebonden lekkernijen en Aziatische specialiteiten!
> Vastelaovendconcerten philharmonie znederland
Heerlen | 6-2-2015 - 14-2-2015
De Vastelaovendconcerten zijn een niet te missen gebeurtenis voor elke carnavalsvierder! Iers de Vastelaovendconcerten zien en daan Carnaval viere!
> Leeuw Bier Auw Wieverbal Valkenburg
Valkenburg | 12-2-2015
Het Leeuw Auw Wieverbal is in Valkenburg al jarenlang een begrip in Limburg! Zing, dans, spring en vier mee tijdens deze bonte dag in Valkenburg!
> Dutch Mountain Film Festival
Heerlen | 23-2-2015 - 1-3-2015
Het Dutch Mountain Film Festival viert zijn eerste jubileum! Voor de 5e keer staan bergen centraal in film, foto’s, cartoons en andere activiteiten!
> Dansfestival schrit_tmacher
Heerlen | 26-2-2015 - 29-3-2015
Wat als experiment in Aken is begonnen heeft inmiddels zijn vaste plaats ingenomen in het culturele leven van het grensgebied, de Euregio en NRW!
> Programma activiteiten 70 jaar bevrijding
Eijsden | 1-4-2015 - 24-5-2015
De gemeente Eijsden-Margraten schrijft geschiedenis en blikt terug! Dit jaar is het 70 jaar geleden dat de bevrijding van Nederland is begonnen!
> VVV Zuid-Limburg App
Download nu de Zuid-Limburg App en ontdekt de regio met behulp van de smartphone!
> Evenement aanmelden?
Wilt u ook uw evenement vermeld zien op onze website? Meld het dan direct aan!
> Cadeaubonnen en Kerst
> Brochures
Wegwijzer Zuid-Limburg
Overzichtelijke, actuele informatie over wat er in Zuid-Limburg te doen is op cultureel, sportief, attractief, wellness, culinair en uitgaansgebied.
UITgeZIEN
UITgeZIEN is dé gratis recreatiekrant voor Zuid-Limburg