• Overnachten in Zuid-Limburg
  • Zuid-Limburg voor groepen
  • Webshop Zuid-Limburg
> Verfijn op periode
Selecteer 2 datums om alleen resulaten binnen die periode te zien.

• Evenementen
  • Tentoonstellingen
  • Rondleidingen en excursies

Evenementen in Zuid-Limburg

> Topevenementen. Binnenkort in Zuid-Limburg!
Hieronder vindt u een aantal speciaal geselecteerde topevenementen die binnenkort plaatsvinden in Zuid-Limburg.

Met behulp van de keuzes in de rechterkolom kunt u uw evenementenoverzicht-op-maat samenstellen op basis van periode, thema en locatie.

Organiseert u een evenement en staat deze nog niet op deze site. Meld uw evenement dan nu aan zodat deze zichtbaar is op vvvzuidlimburg.nl
> Weekend at War
Simpelveld | 23-8-2014 - 24-8-2014
Tijdens Weekend at War op 23/24 augustus schenkt De Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij aandacht aan de historische gebeurtenissen tijdens WO-II.
> Heiligdomsvaart Susteren
Susteren | 29-8-2014 - 14-9-2014
Eens in de zeven jaar staat Susteren in het teken van de Heiligdomsvaart. Pelgrims komen dan naar Susteren om de diverse relieken te vereren.
> Kunstdagen Wittem
Wittem | 5-9-2014 - 28-9-2014
De Kunstdagen te Wittem zijn een absolute must voor liefhebbers van literatuur, lezingen, muziek, wandelingen en educatie! Laat je verrassen!
> Programma activiteiten 70 jaar bevrijding
Eijsden | 5-9-2014 - 14-9-2014
De gemeente Eijsden-Margraten schrijft geschiedenis en blikt terug! Dit jaar is het 70 jaar geleden dat de bevrijding van Nederland is begonnen!
> Henri Hermans Festival
Nuth | 6-9-2014 - 13-9-2014
In september organiseert de Stichting Natuurlijk Nuth de eerste editie van het Henri Hermans Festival, met de intentie dit iedere 2 jaar te herhalen.
> Beek for Speed
Beek | 14-9-2014
Op 14 september is het weer zover: Beek for Speed! Spectaculaire fly by's, motorstunt- en trialshows, kartracing, Porsche-autoshow en nog veel meer!
> Route d'Amuse
Valkenburg | 14-11-2014 - 4-1-2015
De Route d’Amuse is een gezellige wandeling door Valkenburg, waarbij u onderweg geniet van 5 heerlijke amuses bij gerenommeerde restaurants
> Christmas Parade
Valkenburg | 15-11-2014 - 23-12-2014
Deze sprookjesachtige stoet van verlichte en versierde praalwagens wordt begeleid door talrijke dansers en animators! Te zien v.a. 15 november!
> Santas Village Valkenburg
Valkenburg | 15-11-2014 - 4-1-2015
De sfeervolle kerstbinnenstad staat dit jaar in het teken van Christmas Around the World, gehuld in dennengroen en flonkerende lichtjes!
> VVV Zuid-Limburg App
Download nu de Zuid-Limburg App en ontdekt de regio met behulp van de smartphone!
> Evenement aanmelden?
Wilt u ook uw evenement vermeld zien op onze website? Meld het dan direct aan!
> Cadeaubonnen en Kerst
> Brochures
Wegwijzer Zuid-Limburg
Overzichtelijke, actuele informatie over wat er in Zuid-Limburg te doen is op cultureel, sportief, attractief, wellness, culinair en uitgaansgebied.
UITgeZIEN
UITgeZIEN is dé gratis recreatiekrant voor Zuid-Limburg