• Overnachten in Zuid-Limburg
  • Zuid-Limburg voor groepen
  • Webshop Zuid-Limburg
> Verfijn op periode
Selecteer 2 datums om alleen resultaten binnen die periode te zien.

• Evenementen
  • Tentoonstellingen
  • Rondleidingen en excursies

Evenementen > Carnaval

> We hebben 18 evenementen gevonden
Op basis van uw zoekcriteria hebben we 18 evenementen gevonden. Die vindt u hieronder.
> Carnaval met de Grensülle in Vaals
Vaals | 23-1-2015 - 18-2-2015
Vier carnaval met de Grensülle in Vaals! Gezellige zittingen, party's en diverse bonte optochten! Kom naar Vaals tijdens de bonte dagen! Vols alaaf!
> Carnaval met V.V. Kirchroa West
Kerkrade | 23-1-2015 - 17-2-2015
De spreuk van Prins Jos I is: Tsezame mit üch allenäu en mit vol sjwoeng wil iech laache en mit mienge bouwservice Kirchroa -Wes sjunner maache!
> Carnaval met de Woeësj-joepe in Simpelveld
Simpelveld | 24-1-2015 - 17-2-2015
Vier carnaval met de Woeësj-joepe in Simpelveld! Diverse activiteiten tijdens de bonte dagen zullen voor feest en gezelligheid zorgen!
> Carnaval met de Flaarisse in Gelaen
Geleen | 24-1-2015 - 17-2-2015
Vastelaovend met de Sjtadsvastelaoves vereniging de Flaarisse in Geleen! Geniet van de vele bonte activiteiten tijdens de dolle dagen in Geleen!
> Carnaval met de Marotte in Sittard
Sittard | 25-1-2015 - 18-2-2015
Vastelaovend in Sittard met de Marotte! Auw Wieverbals, Kènjeroptoch, Sjolierevastelaovend, Appelsienesjmiete, Vastelaovesoptoch en nog veel meer!
> Carnaval met de Mirlitophile in Valkenburg
Valkenburg | 25-1-2015 - 18-2-2015
Carnaval in Valkenburg aan de Geul met Rick Vinckers en de minister Gaston Dorren! Beleef de dolle dagen in Valkenburg aan de Geul! Alaaf!
> Carnaval met CV De Graasbörgers in Susteren
Susteren | 30-1-2015 - 17-2-2015
Graasboere en Graasboerinnekes zeet mit dees dolle daag allomaol d'r biej,
maak sjpas en plezeer en höb 't same leuk! Zöstere alaaf!
> Carnaval met CV De Aanhawwersj in Meerssen
Meerssen | 31-1-2015 - 18-2-2015
Vier tijdens de bonte dagen de carnaval met CV De Aanhawwersj in Meerssen! Diverse activiteiten en een mooie optocht zorgen voor veel gezelligheid!
> Carnaval met C.V. De Aester in Echt
Echt | 31-1-2015 - 17-2-2015
Prins Wilfred I: 'Vastelaovendj kèns doe neet zejje of paote, mer is dich in ‘t blood gegaote!'
Vier carnaval met C.V. De Aester in Echt!
> Carnaval met de Winkbülle in Heerlen
Heerlen | 31-1-2015 - 18-2-2015
Vier Carnaval met de Heëlesje Vastelaovendsvereniging De Winkbülle! Geniet van een bont en muzikaal programma tijdens de dolle dagen in Heerlen!
> Carnaval met De Tempeleers in Maastricht
Maastricht | 31-1-2015 - 17-2-2015
Stichting De Tempeleers bieden ook dit jaar weer een gezellig programma tijdens de bonte dagen in Maastricht! Geniet van feesten en optochten!
> Grote Carnavalsbeurs
Geulle | 1-2-2015
Geniet van deze grote Carnavalsbeurs met nieuwe en gebruikte kleding voor jong en oud. De toegang is gratis, iedereen is van harte welkom!
> Vastelaovendconcerten philharmonie znederland
Heerlen | 6-2-2015 - 14-2-2015
De Vastelaovendconcerten zijn een niet te missen gebeurtenis voor elke carnavalsvierder! Iers de Vastelaovendconcerten zien en daan Carnaval viere!
> Carnaval met de Gaarekiekere in Gulpen
Gulpen | 11-2-2015 - 15-2-2015
Carnaval in Gulpen met de Gaarekiekere vieren! Tijdens de bonte dagen verandert Gulpen in een bonte mengeling van carnavalsvierders! Kom jij ook?
> Leeuw Bier Auw Wieverbal Valkenburg
Valkenburg | 12-2-2015
Het Leeuw Auw Wieverbal is in Valkenburg al jarenlang een begrip in Limburg! Zing, dans, spring en vier mee tijdens deze bonte dag in Valkenburg!
> Carnaval in Theater Landgraaf
Landgraaf | 15-2-2015
Het wordt voor vele carnavalsvierders zo langzamerhand een vaste traditie: carnaval vieren in Theater Landgraaf na de prachtige optocht van Waubach!
> Grote optocht C.V. de Druugsjliepers Eijsden
Eijsden | 17-2-2015
Geniet op 17 februari van de grote Carnavalsoptocht van CV de Druugsjliepers! in Eijsden! Mis deze optocht en de aansluitende carnavalsdisco niet!
> Carnaval in Venetië AD MOSAM
Sittard | 28-2-2015
Reis mee met AD MOSAM naar het Venetië van de 18e eeuw en beleef de traditie van het Venetiaanse carnaval. Geniet van Italiaanse volksmuziek!
> VVV Zuid-Limburg App
Download nu de Zuid-Limburg App en ontdekt de regio met behulp van de smartphone!
> Evenement aanmelden?
Wilt u ook uw evenement vermeld zien op onze website? Meld het dan direct aan!