All About Fashion

Sittard Bezoek website

All About Fashion

All About Fashion Diverse locatiesSittard
Op zondag 30 april staat het centrum van Sittard geheel in het teken van mode tijdens het event All About Fashion. Een goed begin van het zomer­ en lenteseizoen waarbij lokale winkeliers van de stad hun unieke, eigenzinnige collecties laten zien. Laat je op deze koopzondag onderdompelen in de wereld van mode!  

Fashionparade  
Sessibon zorgt dit jaar wederom voor een te gekke fashionparade. De nieuwste trends en mooiste outfits zullen langs komen. Meer dan 70 modellen paraderen op bijpassende muziek door de binnenstad van Sittard met de laatste collecties van lokale winkeliers. Voor iedereen zit er wel iets moois tussen!   

Beautyspots  
Laat je verwennen bij één van de beauty-spots! Verschillende beautyzaken van de binnenstad staan met make-up en hairstylisten klaar om je een hippe make-over te geven. Wedden dat jij na die make-over klaar bent voor het voorjaar?

Modepolitie  
Let op dat er op en top bijloopt op 30 april, want de modepolitie is er weer! Wie weet spotten de modeagenten je bijzondere outfit en win je een leuke prijs!

Knutselen voor kids  
Voor de kleine fashionistas is de kinderhoek ook dit jaar weer onderdeel van All About Fashion. Kinderen krijgen de kans om een eigen tas te ontwerpen. De keuze is reuze: kleurrijke tassen liggen klaar om versierd te worden met de mooiste pailletje's, strikjes, en lintjes.      

In it to win it! 
Misschien houd je wel een leuk cadeau over aan deze feestelijke koopzondag!? Vul na aankoop van een product bij een van de deelnemende winkeliers de voucher in en maak kans op een grandioze  fashionprijs!        

Overzicht

Data
2017
april 30
Contact
Diverse locaties, Sittard

Deel deze pagina met je familie en vrienden